CAMPANIA DE COMUNICARE A ȘTIINȚEI 2018. HORA ȘTIINȚEI HASDEU

  • Lidia KULIKOVSKI, Conferențiar universitar
Keywords: știință, bibliotecă, promovarea științei

Abstract

Comunicarea și promovarea științei s-a încetățenit la BM „B.P. Hasdeu” de câțiva ani, fiind astăzi parte a activității de bază.  a organiza, al treilea an consecutiv, în perioada 10-14 noiembrie 2018, Campania de comunicare a științei, care are drept scop nedeclarat educarea pentru știință a utilizatorilor și a bibliotecarilor.
Scopul declarat al Campaniei de comunicare a științei este de a comunica comunității chișinăuiene rezultatele științei – descoperirile, invențiile care asigură
dezvoltarea umană și evoluția lumii, precum și rezultatele studiilor și cercetărilor întreprinse în cadrul Bibliotecii Municipale. Știința descifrează misterele  trecutului, provocările tehnologice ale prezentului, înțelege și demonstrează schimbările galactice și climatice pregătindu-ne de viitor.

Downloads

Download data is not yet available.
Published
2020-04-10
How to Cite
KULIKOVSKI, Conferențiar universitar , L. (2020) “CAMPANIA DE COMUNICARE A ȘTIINȚEI 2018. HORA ȘTIINȚEI HASDEU”, BIBLIOPOLIS, 71(4), pp. 41-45. Available at: http://ojs.hasdeu.md/index.php/bibliopolis/article/view/17 (Accessed: 4June2023).
Section
Teorie și Practică

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >>