Reziliență instituțională prin intermediul unui cadru de reglementare - Harjevschi, Mariana (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre măsurile prompte pentru a facilita depășirea crizelor sau situațiilor imprevizibile cu care s-a confruntat biblioteca, pentru a trece ferm pe un teren al rezilienței și a consolidării instituționale. Multiplele documente elaborate de echipa BM au în vizor asigurarea unei instituții consolidate, reziliente, avansând transformarea digitală drept un traseu pe care îl vom urma și de care se va ghida Biblioteca în 2024.