„În bibliotecă precum în biserică”: întâlnire cu Claudia Partole la biblioteca „Liviu Rebreanu” - IFTODI, Lina (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul descrie întâlnirea de la Biblioteca „Liviu Rebreanu” cu scriitoarea Claudia Partole, organizată pentru elevii de la Liceul „George Călinescu” din Chișinău, însoțiți de profesoara Ecaterina Rusu. Dialogul s-a centrat pe lectura romanului „Fraierul”. Claudia Partole a discutat despre influența bibliotecii și a bisericii asupra vieții și sufletului său, abordând teme precum valoarea sincerității, copilăria și scriitura.