Biblioteca „Ovidius”: trei decenii de căutări, provocări și realizări - CIOBANU, Liuba (BIBLIOPOLIS, 2025)
În ultima decadă a lunii mai 2024, Biblioteca „Ovidius” a sărbătorit 30 de ani de activitate, evidențiind astfel rolul său esențial în viața culturală a Chișinăului. Aniversarea a inclus diverse activități culturale, la care au participat personalități marcante ale culturii, scriitori, artiști plastici, bibliotecari și utilizatori. Pe parcursul celor 30 de ani, Biblioteca „Ovidius” a evoluat și a rămas fidelă misiunii sale de a promova educația, cultura și valorile umane, fiind un spațiu viu al cunoașterii și prieteniei.