Nicolae Manolescu – o viață dedicată literaturii și culturii românești - PILCHIN, Ivan (BIBLIOPOLIS, 2025)
Necrologul consemnează viața și activitatea lui Nicolae Manolescu, unul dintre cei mai importanți critici și istorici literari ai României, care s-a stins din viață pe 23 martie 2024.