„Provocarea verii” 2024 : educație, creativitate și STREAM la Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hasdeu” - BIVOL, Maria (BIBLIOPOLIS, 2025)
Materialul prezintă ediția a VI-a a Programului estival „Provocarea verii” organizat de Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hasdeu” sub genericul „Știm la bibliotecă”, axat pe educație și creativitate în baza conceptului STREAM (Știință, Tehnologie, Robotică, Inginerie, Arte, Matematică). Pe parcursul a opt săptămâni, programul a implicat 79 participanți în activități interactive, ateliere de meșteșugărit, experimente și întâlniri cu personalități din diverse domenii, stimulând gândirea critică, colaborarea și dezvoltarea abilităților practice.