Crizanteme pentru veșnicie - VIZIRU, Andrei (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul consemnează aniversarea a 75 de ani de la nașterea și a 10 ani de la trecerea în veșnicie a jurnalistului Constantin Tănase, fondator al ziarului Timpul, prin lansarea volumului Îmi las deschisă inima, coordonat de Alexandra Tănase și alcătuit de Ana Gabor. Evenimentul, organizat de Biblioteca „Transilvania”, a reunit personalități care au evocat contribuțiile lui Constantin Tănase la publicistica românească, patriotismul său și rolul său în mișcarea de Renaștere Națională. Cartea cuprinde elogii și amintiri de la colaboratori, prieteni și admiratori, subliniind profunzimea, curajul și impactul său ca mentor al jurnalismului autohton.