Misterele grădinilor poeziei lui Paul Mihnea: despre biobibliografia Paul Mihnea – maestru al poeziei / Паул Михня – мастер поэзии - METLEAEVA, Miroslava (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul analizează biobibliografia bilingvă Paul Mihnea – maestru al poeziei / Паул Михня – мастер поэзии, dedicată poetului și traducătorului român-basarabean Paul Mihnea. Volumul alcătuit de Tatiana Iskimji prezintă documente oficiale, memorii și mărturii, informații biografice, poezii, traduceri, eseuri, recenzii și 206 surse bibliografice.