ARTA DE A SCRIE PENTRU CITITORI - POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2020)
În nr. 2 din acest an al revistei noastre, am inserat un editorial despre felul cum ar trebui, cum ar fi bine ca bibliotecarii să vorbească, să comunice cu utilizatorii, eventual – şi cu colegii de breaslă, cu alţi concetăţeni. Aminteam atunci doar în treacăt despre importanţa altui aspect al relaţiei bibliotecar – benefi ciar, şi anume: măiestria sau arta, meşteşugul de a scrie ceva pentru utilizatori, dar şi pentru alte persoane interesate de carte, de lectură, de bibliotecă. Acum, vom încerca să abordăm ceva mai pe larg acest subiect.