VEDETELE DE SUBIECT PENTRU DOMENIUL „TEORIA, STUDIUL Şl TEHNICA LITERATURII" - NEAMȚU, Galina (BIBLIOPOLIS, 2020)
Impunerea mediului Online a scos în evidenţă necesitatea evoluţiei limbajului de căutare şi regăsire a informaţiei spre un limbaj documentar, cât mai apropiat de cel natural. în acest context, unele biblioteci utilizează tezaurul RAMEAU, altele, neavându-l la dispoziţie, creează liste de vedete de subiect proprii, pentru a asigura un acces mai uşor la descrierea conţinutului unui document sau a unei categorii de documente.