CONNECT PLUS: EXPLOREAZĂ TEHNOLOGIILE ÎN BIBLIOTECĂ - PÂNZARU, director adjunct, Ludmila (BIBLIOPOLIS, 2020)
Avalanșa informațiilor cu care o persoană se întâlnește în fiecare zi este uluitor de mare. Modul în care aceste informații sunt livrate s-a diversificat și aceste schimbări determină persoanele să obțină competențe și abilități noi, necesare pentru a accesa informația, pentru a rămâne conectat la tehnologiile moderne. În acest context, bibliotecile care întotdeauna aveau și rolul de formare a competențelor utilizatorilor, au dezvoltat servicii de instruire bazate pe tehnologii.