DUMITRU BĂLUȚĂ: …INVITAȚIE LA CAFEA (-UA) CU ZAȚ - RĂILEANU, critic și istoric literar, Vitalie (BIBLIOPOLIS, 2020)
Cititorul atent va remarca din start acest cuprins sugestiv ce a încăput în volumul Cafeaua cu zaț, semnat de poetul Dumitru Băluță, prin care autorul declanșează și reiterează o temă devenită obsedantă (în acest început de mileniu trei, sic!) – cea a destinului…