„EU AȘA AM ÎNȚELES SĂ-MI IUBESC ȚARA ȘI NEAMUL, PRIN RESTABILIREA PATRIMONIULUI CULTURAL INTERBELIC…”: Un interviu cu avocatul Iulian Rusanovschi - ROGAC, Raia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Iulian Rusanovschi Născut la 28 aprilie 1987 în or. Glodeni. Absolvent al LT Glodeni, 2005, și al Școlii de Arte, 2002, din aceeași localitate. Absolvent al Institutului Militar al FA ale RM „Alexandru cel Bun”, promoția 2009; al ULIM, Facultatea Drept, promoția 2010; al Institutului Diplomatic Român, București, promoția 2011; al Universității de Stat „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – 01.10.2014. Magistru în drept, USM, promoția 2012; Avocat licențiat, promoția 2014. Doctorand la Universitatea Liberă Internațională din Moldova – specialitatea Drept Public.