FLORI ALESE DIN CÂMPUL MIRIFIC AL ETNOGRAFIEI - POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2020)
În spatele acestei cărți stă o impresionantă experiență de cercetare, de creație, de migăloase căutări și remarcabile descoperiri.