BĂTĂLIA CĂRȚILOR – CONCURS CARE ZIDEȘTE COMUNITĂȚI INTELIGENTE DE CITITORI - TIMUȘ, șef, Secția dezvoltare servicii, Angela (BIBLIOPOLIS, 2020)
Concursul de lectură „Bătălia cărților” constituie o activitate cultural-cognitivă de o valoare deosebită. Obiectivele concursului sunt orientate spre stimularea lecturii în rândul copiilor și adolescenților, precum și promovarea cărților de valoare din literatura universală. Copiii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani și adolescenții de 15-18 ani, care participă la concurs beneficiază de activitatea prodigioasă de consultanță și tutoriat acordată de bibliotecari. Cele 10 cărți propuse în concurs, pentru fiecare segment de vârstă sunt citite până în luna octombrie.