FILOZOFIA ECONOMICĂ A ENCICLOPEDISTULUI BOGDAN PETRICEICU HASDEU - UNGUREANU, doctor în științe economice, București, Adriana (BIBLIOPOLIS, 2020)
Se spune că oamenii sunt creatorii timpurilor în care trăiesc, dar și vremurile nasc oameni care marchează istoria. O perioadă propice manifestării spiritului creator este, de departe, secolul al XIX-lea, caracterizat prin evenimente care au propulsat personalități de referință în cultura națională.