UN VOLUM PLIN DE SPLENDORI - KULIKOVSKI, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Cine nu-l cunoaște pe scriitorul Vlad Pohilă? Dacă nu l-au citit, l-au auzit la Radio, l-au urmărit la emisiuni TV, moderând evenimente literare și de altă sorginte. Un tip cu o geantă grea, plină cu cărți și manuscrise – e omul-limba română, e omul-dicționar, e omul-carte – le scrie / creează, le citește, le promovează, le valorifică, le recomandă, le redactează (în faza de pre-apariție). Vlad Pohilă atât de mult s-a identificat cu cartea că ne pare că vine din carte…