JURNALUL PARTICIPANTULUI: MENTOR SAU PRIETEN? - HARJEVSCHI, director general al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, Mariana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Elaborat drept un instrument de comunicare și interacțiune în cadrul programului Provocarea verii, Jurnalul participantului a devenit, pe parcursul implementării programului, o adevărată busolă atât pentru bibliotecari, cât și pentru utilizatorii Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.