DESCOPERITORII STEAM - BUTUCEL, director adjunct, Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
A fost o vară STEAM, una deosebită de toate celelalte de până acum, vara 2019, și trei luni de căutări intense prin filele de carte, descoperiri și experimente ale fenomenelor ce ne înconjoară. Și câte s-au întâmplat în această epopee estivală știu doar copiii care au participat, dar și bibliotecarii, care i-au antrenat în toate aventurile de explorare a Universului Cunoașterii. Drumul spre acesta este impregnat de foșnetul paginilor de carte, îmbietoare și călăuzitoare, deschizătoare de noi orizonturi, de drumuri ce duc spre adevărul pe care îl cauți.