PROVOCAREA VERII DEZVOLTĂ COMPETENȚELE SECOLULUI XXI - PÂNZARU, director adjunct, Ludmila (BIBLIOPOLIS, 2021)
Pentru mulți copii din Chișinău vara 2019 a fost deosebită. Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a oferit o oportunitate unică de implicare la lectură, învățare și creare într-o manieră distractivă, apreciată mult de comunitatea chișinăuiană – Programul Provocarea verii.