DESCOPERIM CHIȘINĂUL LA „PROVOCAREA VERII” - FOIU, șef, Secția „Memoria Chișinăului”, Taisia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Vara anului 2019 a fost diferită de alte veri prin implementarea Programului „Provocarea verii”, inițiat de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. De Ziua Copilului, 1 iunie, în Scuarul Catedralei a avut loc lansarea Programului „Provocările verii”, la care a participat și Secția „Memoria Chișinăului”. Vizitatorii standului au „testat” jocuri intelectuale pe diferite suporturi, concursuri de erudiție, teste de logică, Quest Park, care au fost propuse în continuare pentru utilizatori în cadrul „Provocării verii”, obținând cadouri.