SUB SEMNUL MIRĂRII: POEZIA LUI IONEL SIMOTA LA CENACLUL LITERAR „MAGIA CUVÂNTULUI” - PINTEAC, profesoară de limba și literatura română, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, or. Telenești, Raisa; POSTOLACHE, profesoară de limba și literatura română, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, or. Telenești, Veronica (BIBLIOPOLIS, 2021)
Pe unda Zilei Naționale a Culturii, la 16 ianuarie, Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hasdeu” a găzduit un eveniment inedit: lansarea cărții Sentimente cu păsări (II) Mirări (Editura Magic Print, 2019) semnată de Ionel Simota, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Brașov. A fost o zi deosebită, în aer mai perpetua mireasma colindelor, pretutindeni vibrau emoții eminesciene, iar la Cenaclul literar „Magia Cuvântului” domina o atmosferă plină de Poezie și Spirit românesc.