Primăria Chişinăului într-o ipostază inedită: (co)editor - SCOBIOALA, manager Departamentul Marketing, Genoveva (BIBLIOPOLIS, 2021)
Imbold de a aşterne aceste rînduri ne-a servit o recentă emisiune interactivă de la postul EURO TV Chişinău, protagonistul căreia a fost dl S. Urecheanu, Primarul General al municipiului Chişinău. Un telespectator, care i-a apreciat frumos activitatea şi intenţiile, a făcut o constatare cu subtext, dar şi cu regret, că nu e prea cunoscut în republică pentru o eventuală campanie electorală. Cu modestie, dl Urecheanu i-a răspuns că îl cunosc bine la Briceni şi Anenii Noi, localităţi pe unde a activat cîndva, dar şi foarte mulţi sindicalişti, pentru care a fost vreo trei ani lider.