“Ecoul Eminescu" la CAIE - POPOVICI, bibliotecar CAIE, Ştefan (BIBLIOPOLIS, 2021)
“Cunoaşte oricînd universul luminii Eminescu", acesta este sloganul ziarului “Ecoul Eminescu”, publicaţie lunară informativ-bibliografică editată de Centrul Academic Internaţional Eminescu (CAIE). De ce “Ecoul Eminescu”? Ecoul este răsunetul perpetuu al creaţiei Poetului care, deşi ajuns astăzi la 115 ani de nemurire, rămîne actual. Cunoaşterea vieţii şi operei poetului este facilitată prin toate mijloacele accesibile la CAIE: posibilitatea de a-l studia pe Eminescu atît prin formula clasică - tipărituri, manuscrise, ediţii periodice cît şi prin metode moderne - o colecţie de CD-uri, casete audio, video, acces la Internet.