SĂPTĂMÂNA CREATIVITĂȚII ȘI INOVAȚIEI LA BM „B.P. HASDEU”, EDIȚIA 2017 (TOTALURI PREALABILE) - KULIKOVSKI, Conf. univ., director, Departamentul studii și cercetări, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
În perioada 25-30 aprilie s-a desfășurat Săptămâna Creativității și Inovației la BM „B.P. Hasdeu”, ediția a III-a. Scopul acestei Campanii de celebrare a creativității și inovației a fost să scoată bibliotecarii din activitățile statice provocându-i să gândească altfel, dincolo de standarde și șabloane, să se diferențieze prin noutate, elemente surprinzătoare orientate spre îmbunătățirea, inovarea proceselor, activității, produselor, serviciilor. Bibliotecile au înregistrat rezultate îmbucurătoare – ca produse, activități și servicii, ca stare de spirit și atitudine.