Flori de recunoştinţă la Biblioteca evreiască - BORŞ, Biblioteca 7. Mangher", Angela (BIBLIOPOLIS, 2021)
La 10 - 14 octombrie curent, în Biblioteca "I. Mangher" s-a desfăşurat a VIII- a ediţie a Festivalului cărţii evreieşti. Suita de manifestări a fost anticipată de o expoziţie de carte cu genericul Universul cârpi evreieşti, în cadrul căreia au fost expuse peste 200 de volume din mai multe domenii ale cunoaşterii. Tot aici s- a făcut bilanţul topului Cartea anului, s- au prezentat reviste bibliografice, au avut loc excursii în bibliotecă şi în Centrul Cultural.