Agenda vieţii sindicale - VULPE, preşedintele Comitetului sindical BM “B. P. Hasdeu", Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
La 1 Decembrie a.c., membrii Sindicatului BM “B. P. Hasdeu” s-au întrunit pentru a-şi manifesta aderenţa, participarea şi intenţia de revigorare a mişcării sindicale. Comitetul sindical, care reprezintă organizaţia de breaslă a lucrătorilor din 35 biblioteci-filiale ale BM “B. P. Hasdeu", şi-a convocat membrii la Adunarea de dare de seamă şi realegeri pentru a-şi exercita drepturile şi obligaţiunile.