Poeţi basarabeni acasă la... Târgovişte - PRISĂCARU, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2021)
Poate şi de aceea că a apărut în alt oraş decît Bucureşti (chiar dacă Tîrgovişte e prima cetate de scaun a Ţării Româneşti!), poate din pricina că aici, în Basarabia, nu a cunoscut o difuzare mai largă, poate din cu totul alte motive... însă o remarcabilă antologie de poezie nu a cunoscut mediatizarea ce o merită.