CASĂ NOUĂ PENTRU BIBLIOTECA , MARAMUREȘ” - ANDREI, R. (BIBLIOPOLIS, 2021)
Printre evenimentele culturale de mare importanță din capitala Republicii Moldova, desfășurate în ultimul timp, se inscrie și redeschiderea Bibliotecii Publice , Maramureș”: amplasată de data aceasta in sectorul Centru al capitalei (anterior a fost in sectorul Buiucani) - la Centrul de copilărie, adolescență și familie.