Recomandări privind managementul situațiilor generate de pandemia COVID-19 și prevenirea lor în cadrul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Recomandări privind managementul situațiilor generate de pandemia COVID-19 și prevenirea lor în cadrul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” la noivel de colecție, personal, utilizare echipament IT.