Săpătâna Științei 2020 la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” - o tradiție pe care nici pandemia n-o învinge: conf. univ. dr. Lidia Kulikovski - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Încurajați de UNESCO să ne alăturăm pentru a sărbători Ziua Mondială a Științei pentru Pace și DezvoltareBiblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează deja al cincilea an propriul eveniment, care este încadrat într-o Săptămână a Științei. În anul acesta, 2020, lumea se luptă cu pandemia globală COVID-19. De aceea accentul Zilei Mondiale a Științei se pune pe „Știința pentru și împreună cu societatea în tratarea pandemiei”.