Orientarea spre cuvânt... - Răileanu, Vitalie (BIBLIOPOLIS, 2023)
Am citit cu mare plăcere versurile lui Virgil Andronescu, incluse în volumul Semne și cuie, care sunt orientate spre cuvântul confesiv, privite cu adorație, dar și… cu un pic de nedumerire, cu spaimă chiar, pentru că de aici, de la cercetarea sensurilor tainice. Cuprinsul acestui volum își stăpânește ispita de o așezare peste adâncurile ei care pare a fi masca tragică a omului contemplativ…