Comportamentul consumatorului: cazul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: mstd. Daniela Nichita - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
Utilizatorii sunt cea mai importantă parte a oricărei organizații. Pentru Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, toate activitățile planificate au drept scop satisfacerea nevoilor utilizatorilor. Studierea comportamentului consumatorului la BM va rămâne mereu un subiect actual, întrucât comportamentul acestuia poate să contribuie la succesul instituției. Prin cercetarea nevoilor consumatorilor, planificarea celor mai eficiente metode de satisfacere a acestor nevoi și evaluarea succesului fiecărei măsuri, bibliotecile pot deveni o parte mult mai vitală în cadrul instituțiilor culturale și de învățământ.