Bătrânii - comoară și povară: dr. Lidia Kulikovski - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
Autorul examinează problema relației bibliotecă-seniori din punctul de vedere instituțional, personal și social, percepție, atitudini, accesibilitate, prezentând biblioteca ca locul de integrare a persoanelor de vârsta a treia.