„Draga mea Lilica...”: Elena Taragan, Secția studii și cercetări - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2024)
Această comunicare este construită din fragmente preluate din cartea biografică Urma pașilor ei. Iulia Hasdeu între viață și nemurire – roman scris de Adriana Ungureanu (București: Editura Eikon, 2019), care, la rândul său, face referire la cărțile: Vasile Sandu, Viața lui B.P. Hasdeu (București, Editura Minerva, 1989); Roland Duflot, Iulia Hasdeu: Légende et réalités (teza de doctorat aflată în custodia Bibliotecii Centrale Universitare din București); B.P. Hasdeu, Opere III (București, Editura Minerva, 1998); C. Manolache, Scânteietoare viață a Iuliei Hasdeu (București, Editura Saeculum I.O., 2000); Jenica Tabacu, O corespondență pentru eternitate (București: Editura Vestala, 2013).