Bibliotecile transformă comunități: Un model care adaugă valoare activității bibliotecii - admin, admin; Kulikovski, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2024)
o privire asupra evoluției conceptului biblioteca și comunitatea, dezvoltat prin modelul Biblioteca - conector comunitar.