Mariana Harjevschi: Suntem acolo unde trebuie să fim - la dispoziția chișinăuienilor! - editor; Rogac, Raia; Harjevschi, Mariana (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre o amplă serie de activități, reunite sub genericul „Zilele Educației Nonformale” (ZEN), desfășurate în perioada 6-11 octombrie 2023, în Sala cu Coloane a Sediului Central al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.