Alexandru Popescu: În romanele mele aș vrea să găsiți o lume nouă, credibilă, care să vă miște - editor; Popescu, Alexandru; Iurkin, Emanuela (BIBLIOPOLIS, 2024)
Interviu cu Alexandru Popescu, autorul romanului Montana, inclus în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” (ediția a XX-a), despre roman și despre scris în general.