PROIECTUL „EUROPEANALOCAL” ÎN ROMÂNIA - STANCA, director, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj, Sorina (BIBLIOPOLIS, 2020)
Digitizarea este un proces ce a devenit tot mai prezent în rândul activităţilor derulate în bibliotecile din lume. Deoarece dezvoltarea internetului din ultimii ani a permis crearea unor interfeţe care să suporte interogări din partea a mii de utilizatori, s-au creat premisele realizării Bibliotecii Digitale Europene (BDE).