SPRE CULTURĂ PRIN LECTURĂ: PROGRAMUL „CHIȘINĂUL CITEȘTE”, EDIȚIA A XV-A - TIMUȘ, șef, Secția dezvoltare servicii, BM „B.P. Hasdeu”, Angela (BIBLIOPOLIS, 2020)
Cel mai simplu și accesibil mijloc de dezvoltare culturală, creativă și intelectuală a publicului larg rămâne a fi lectura. A îndruma lectura înseamnă, dincolo de satisfacerea cerințelor cititorului, dezvoltarea interesului pentru studiu, formarea opiniei personale, precum și a atitudinii conștiente față de ceea ce citește.