O VIZITĂ DE STUDIU ÎN ROMÂNIA CU AMINTIRI FRUMOASE - OLĂRESCU, șef, Filiala „Hristo Botev”, Angela (BIBLIOPOLIS, 2020)
În perioada 22-26 ianuarie curent, un grup din 26 de bibliotecari selectați de Programul Novateca în cadrul trainingurilor Advocacy în bibliotecile publice, care au obținut performanțe în favoarea bibliotecilor, au avut fericita ocazie de a întreprinde o vizită de studiu și documentare în România. Bibliotecari din raioanele Ungheni, Telenești, municipiile Bălți, Orhei și Chișinău, lideri în Advocacy, au vizitat Biblioteca Județeană „George Barițiu” dinBrașov, Biblioteca Județeană Târgu-Mureș, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca și două filiale ale ei – Biblioteca Publică din Iclod, Biblioteca Publică „Zorile” (cu sprijinul Programului Novateca). Pe parcursul vizitei grupul de bibliotecari a fost însoțit de dna dr. Lidia Kulikovski, specialist în inovații, și dna Natalia Diordița, asociat administrativ de la Programul Novateca.