0 SĂRBĂTOARE DE SUFLET LA BIBLIOTECA , TÂRGU-MUREȘ’’ - PETRACHE, șefa secției Culturii, Tineret și Sport, Pretura sect. Râșcani, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Fiind cea mai importantă instituție de specialitate din sectorul Râșcani, Biblioteca , Targu-Mureș" oferă acces fără restricții la informație și lectură, oportunități de instruire și de loisir printr-un spectru larg de servicii și resurse, încurajează dreptul de a cunoaște și de a susține libertatea de expresie.