CUVINTE Şl IMAGINI: (Verificaţi-vă cunoştinţele de cultură generală*) - Municipală, Biblioteca (BIBLIOPOLIS, 2021)
În atașare găsăți o serie de exerciții pentru verificarea cunoștințelor de cultură generală.