EVOLUŢIA SERVICIULUI INFORMAŢII COMUNITARE LA BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „B. P. HASDEU" - TRICOLICI, bibliotecar principal, CID „Chişinău", Claudia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Se ştie că biblioteca publică este instituţia de informare cea mai apropiată de cetăţeni, fiind punctul de acces deschis pentru oricine are nevoie de informaţie, în acelaşi timp, este o poartă de intrare la cunoştinţe, instruire, diversitate şi un catalizator al schimbărilor. Prin misiunea şi funcţiile sale, biblioteca publică este şi trebuie să fie un pol focalizator pentru promovarea serviciilor de informare a comunităţii.