FORUMUL DE DISCUŢII - RUSU, şef Serviciu automatizare, Victor (BIBLIOPOLIS, 2021)
Ultimele decenii ale sec. XX au fost marcate de dezvoltarea Internetului, care devenit o necesitate socială. Unii folosesc e-mailul, alţii caută informaţii necesare rentru studii, altora le place să-şi petreacă timpul pe chat etc. Fiecare persoană face alegerea după interesele sale. Odată cu dezvoltarea tehnologiilor Web 2.0 şi Web 3.0, Internetul pune la dispoziţia utilizatorilor servicii de socializare ca: forum, blog, tweeter, facebook etc. Iar bibliotecile, care stilizează tehnologia Library 2.0, le încadrează în aria serviciilor oferite.