Comunicare instituțională. Imagine instituțională - Taragan, Elena (BIBLIOPOLIS, 2023)
Înțelegerea relației „imagine instituțională – conștiință socială” prin prisma unui criteriu de bază: gradul de subiectivitate și cel de obiectivitate.