Eu po! Eu vreau! Eu merit! Natalia Kravciuk - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
Pentru majoritatea pensionarilor, în ultimii ani, biblioteca este cea mai accesibilă. Deseori ei se plâng că sunt singuri, comunică puțin, nu prea găsesc limbă comună cu cei apropiați, nu dispun de informațiile necesare, plâng după trecut. În plus, au și sănătate șubredă. În acest context, bibliotecarul mai are rolul și de psiholog. Biblioteca le-a propus o listă de acțiuni ce urmau să fie organizate, cu genericul „Biblioteca propune seniorilor”, care au dus la crearea Clubului 65+ „Чем себя занять” („Cu ce să te ocupi”).