Raia Rogac - explorând valorile culturii naționale - DONICA, Lilia (BIBLIOPOLIS, 2024)
Pe 27 februarie 2024, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” din Chișinău, a avut loc lansarea volumului „Zidari întru veșnicirea neamului” de Raia Rogac. Lucrarea face parte din proiectul „Podul de reviste”, dedicat promovării unității culturale între Republica Moldova și România. În cele peste 300 de pagini, Raia Rogac reunește interviuri cu personalități din ambele țări, oferind o privire detaliată asupra contribuțiilor lor la cultura românească. Evenimentul a fost moderat de academicianul Mihai Cimpoi, iar la lansare au participat diverse personalități de cultura.