„Diminețile Cărților” și editurilor din Republica Moldova la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” : trei decenii de căutări, provocări și realizări - TARAGAN, Elena (BIBLIOPOLIS, 2025)
În perioada 15-22 aprilie 2024, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a demarat inițiativa „Diminețile cărților”, organizând întâlniri între bibliotecarii din rețeaua Bibliotecii Municipale și colegii din bibliotecile școlare cu editurile din Republica Moldova. În cadrul evenimentului „Diminețile cărților” au fost organizate dialogurile cu reprezentanții editurilor „Litera”, „Cartier”, „Prut”, „Știința” și „Arc”. Fiecare editură a prezentat colecțiile importante și publicațiile recente.