Zilele Bibliotecii Publice Raionale Hâncești – despre profesionalismul instituției ancorat in realitate la 118 ani de la fondare - ZAIȚEV, Elena (BIBLIOPOLIS, 2025)
Materialul descrie Zilele Bibliotecii Publice Raionale „ÎPS Antonie Plămădeală” din Hâncești, sărbătorite în perioada 18-20 noiembrie 2024, marcând 118 ani de la fondare sub genericul „Biblioteca – model de profesionalism conectat aici și acum”. Evenimentele au inclus Ziua ușilor deschise, tururi virtuale, lansarea videoului „Cartea și lectura – vectori de propulsare a cunoașterii”, expoziții de carte și documente fotografice, întâlniri cu scriitori Ivan Pilchin și Ianoș Țurcanu, activități pentru copii. Festivitatea, moderată de Tatiana Darii, a reunit oficialități, parteneri și bibliotecari, care au primit diplome pentru contribuții remarcabile.